Seymenler Ortaokulu

Telefon : (312)3112132
WEB https://seymenlerortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kale Mahallesi Hacı Bayram Bulvarı No 82 Altındağ/ANKARA
VİZYON : VİZYONUMUZ Kendine ve çevresine saygılı, duyarlı, öz güveni gelişmiş,sorgulayan, insan haklarına saygılı, ulusal çıkarları kişisel çıkarlarından önde gören bireyler yetiştirmek. Türkiye Cumhuriyeti´ne layık, laik, demokratik, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bir yönetim anlayışı ile şekillenmiş, tercih edilen, seçkin, öğrencilerinin, mezunlarının, velilerinin ve personelinin bir parçası olmaktan gurur duyacağı bir okul olmaktır.
MİSYON : MİSYONUMUZ Disiplin ve düzen ile hoşgörü ve özgür düşünmeyi harmanlayarak sürdürülebilir gelişmeyi sağlamak. Öz değerlerinden uzaklaşmadan, bilim ve teknolojinin olanaklarını kullanarak araştıran, sorgulayan, katılımcı,sorumluluk bilinci olan öğrenciler yetiştirmek.Üst öğretim kurumlarında ve yaşamda başarı elde etmeleri için gerekli eğitim ortamını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 08.30 - 15.05
Isınma : Kalorifer – Doğalgaz
Servis : Yok
Ulaşım : Otobüs,minibüs,taksi
Yerleşim Yeri : Ulus ilçe merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 200 metre uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Badminton, Voleybol, Basketbol, Futbol, Dart, Satranç, Hentbol, Kros
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK4006
Proje Çalışmaları : Değerler Eğitimi Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, TSE Okulum Temiz Projesi, Sıfır Atık Projesi.